Malzemeler: 6 adet yufka, 2 adet patates, 1 1 su bardağı kadar lor,maydanoz, karabiber. 1 su bardağı süt, yarım su bardağı sıvıyağ, 2 yumurta, 1şişe soda, tuz.
3 yufkayı tepsiye üstüste koyuyoruz. Arasına lor, maydanoz ve 2 adet çiğ patates rendesi, karabiber karışımını döküyoruz. Kalan 3 yufkayı da üstüne koyuyoruz. Süt, yağ, yumurta, soda ve tuzu karıştırıp böreğin üzerine döküyoruz. Böreği kesip buzdolabında 1 gece dinlendiriyoruz. Pişirmek istediğimiz zaman dolaptan çıkarıp önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Ispanak Çorbası Tarifi
8 ay önce
0 yorum:
Yorum Gönder